.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΟΛΜΑ....



                                                                                                                                                            
Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Oμάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αυστριακός HANESSVOBODA δήλωσε : <<Τα μέλη της Τρόικας κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν για την λιτότητα στην Ελλάδα. Η πολιτική που εφαρμόσθηκε σε αυτή την όμορφη, χαρούμενη χώρα με τους φιλικούς κατοίκους ήταν καταστροφική>>.
Ο <INDEPEDENT>του Λονδίνου έγραψε : << Οφείλουμε όλοι να ζητήσουμε συγνώμη από τους Έλληνες για την πιο ηλίθια οικονομική πολιτική που τους επιβάλλαμε>>.
Ο ΦΡΑΝΚ ΜΠΣΙΡΣΚΕ πρόεδρος του εργατικού συνδικάτου VER.Di  της Γερμανίας είπε:
<< Απαράδεκτες και καταστροφικές οι μειώσεις μισθών στην Ελλάδα . Αυξάνουν την φτώχεια και διχάζουν την κοινωνία . Δεν λύνουν το πρόβλημα στην οικονομία .>>
Στην συνεδρίαση του ΔΝΤ τον Μάρτιο κάποιος  εκπρόσωπος  χώρας σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μιχαήλ Ιγνατίου :
Τόνισε ότι<< αυτό καθαυτό το μνημόνιο και το πρόγραμμα που το συνοδεύει  ακολουθεί <<αυθάδη παρέμβαση>> στις Ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις.>>
Η Γαλλική <<LIBERATION>> έγραψε :<<Πρωτίστως το ζητούμενο είναι μετατραπεί η Ελλάδα σε εργαστήριο μιας κοινωνικής μεταλλαγής που στην συνέχεια θα γενικευθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη. Προκειμένου αυτή η αντεπίθεση του νεοφιλελευθερισμού να πετύχει τον στόχο της , χρειάζεται να εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς που καταργεί τα πλέον στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα>>.  
Από κοντά, ο ερυθρός ΝΤΑΝΥ (ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΗ), ο Άγγλος ευρωσκεπτικιστής βουλευτής , μια εικοσάδα διασημότητες της τέχνης και πλήθος από Νομπελίστες και Παγκοσμίου κύρους καθηγητές οικονομικών.
Τα δικά μας απολειφάδια της πολιτικής , οι ντροπιασμένοι εκφραστές του <<ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ>> , οι φοβισμένοι <<νοικοκυραίοι>> αντί να γεμίζουν τον λαό με ψέματα , φοβίες και ….. αλογόμυγες , θα μπορούσαν να αντιγράψουν ή να επαναλάβουν αυτά που λένε οι γνήσιοι φιλέλληνες έξω.
Τώρα από όλο το αστικό πολιτικό φάσμα  ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ τολμά , αυτό που θα μπορούσαν όλοι να κάνουν σε μια αληθινή , γνήσια και πανεθνική συσπείρωση.
ΜΑΖΙ ΤΟΥ… 
ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ;


Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΙΨΑΡΧΙΔΗΣ


Η Βουλή των Ελλήνων με πρωτοβουλία του θεσσαλού ΣΑΧΙΝΙΔΗ και με διεκπεραιωτή το κολεγιόπαιδο ΒΟΡΙΔΗ απάλλαξε την εταιρεία – επιβήτορα γερμανική SIEMENS πάσης αστικής ευθύνης! Ενώ η νομική επιτροπή μιλούσε για ζημία 2 δις. οι εθνικοί μας διαφθορείς ξέφυγαν με ψίχουλα. Μέρος των οποίων, σύμφωνα με το ψηφισθέν νομοσχέδιο, θα πάνε για την …… καταπολέμηση της διαφθοράς!
Το σκάνδαλο αυτής της διεφθαρμένης εταιρείας στην Ελλάδα έγινε εν κρυπτώ. Το σκάνδαλο της απαλλαγής της μέσω του ψηφισθέντος νομοσχεδίου έγινε με «περίσσεια οξυγόνου». Ολοφάνερα, μέρα μεσημέρι, την επαύριο της λυπηρής αυτοχειρίας του συνταξιούχου.  
Και καλά ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ είναι ο εκλεκτός των Γερμανών και ο ΒΟΡΙΔΗΣ είναι επίσης επιλογή «άνωθεν».
Ο κακόμοιρος ο λειψαρχίδης βουλευτής, ο ψηφίσας την απαλλαγή της SIEMENS με τι μούτρα θα ζητήσει ξανά την εκλογή του. Σε όλα τα μνημόνια του κόσμου να έλεγε ΟΧΙ μ’ αυτό το ΝΑΙ και μόνο εξασφάλισε την πάνδημη καταδίκη. Ο λειψαρχίδης.      



ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Υπ’ όψιν κ. ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ







ΠΡΟΣ Ν.Δ.

Υπ’ όψιν κ. ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

Αξιότιμε κ. Φαήλο,

Παρακαλώ ζητώ την δημοσιογραφική σας άδεια να δημοσιεύσω στο διαδίκτυο αυτούσια τα άρθρα σας μέχρι την ψήφιση του β’ μνημονίου από την συγκυβέρνηση τα οποία με θαυμασμό διαβάζουμε όλοι στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και στο internet.
Σας ενημερώνω ότι μέχρι το «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ήμουν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και συνδικαλιστής στην ΔΑΠ. Από εκείνη την ημέρα παραιτήθηκα και εντάχθηκα στον «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Επειδή οι μέχρι τότε απόψεις σας, με εκφράζουν ακόμα, ζητώ λοιπόν την άδεια αναδημοσίευσης.
Εσείς βέβαια κάνοντας «άλμα τριπλούν» μαζί με τον μεγάλο αρχηγό προς την Ψαρού, το Da Capo και την γραφική Αράχοβα αναρωτιέμαι με τι ψυχή απαρνιέστε τις ιδέες σας για μία θέση στο κοινοβούλιο.

Καλή συγκυβέρνηση


ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ