Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Η Ρεπούση μπορεί να είναι στην άλλη Βουλή. Αυτοί όχι.




«Πετά πουλί, παίνει σπυρί
και η μάνα το ζηλεύει»
                                    ΣΟΛΩΜΟΣ
                                    ¨Ελεύθεροι Πολιορκημένοι¨


Σαμαράς, Καραμανλής, Παπανδρέου, Βενιζέλος, ΡΕΠΟΥΣΗ, Στουρνάρας, Δριβελέγκας, Ψαριανός, Κουκουλόπουλος, Καλαφάτης, Γεωργιάδης!
Η ενδεκάδα της ξεφτίλας και του "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ". Με αναπληρωματικό σέντερ φορ τον Τζάκρη!. Σκέφτονται τα παιδιά μας και τους ….αγέννητους(!) Και σκοτώνουν τους ζωντανούς. Τους βρίζουν κατονομάζοντας τους σαν κλέφτες και γερμανοτσολιάδες και αυτοί χαριεντίζονται. Τους ενώνει το κοινό συμφέρον. Η διατήρηση της καρέκλας. Απ’ έξω πάνοπλες διμοιρίες και από μέσα ρητορικές ηλιθιότητες. Πλήρης απώλεια επαφής με την πραγματικότητα. Όχι όμως μόνο ηλιθιότητες. Η κυρία Ρεπούση με θράσος και προκλητικότητα κάνει ένα βήμα παραπάνω. Βρίζει την Ιερή μας πόλη. Μηδενίζει τον ποιητή των «Ελεύθερων Πολιορκημένων». Σε ρόλο διατεταγμένο και σίγουρα καλοπληρωμένο η αγράμματη απόφοιτος ιδιωτικού κολλεγίου που καταχράστηκε την πανεπιστημιακή ιδιότητα. Στον Ναό της Δημοκρατίας ( Κουκουλόπουλος) βρίζει το Έθνος ξεδιάντροπα. Την μόνη αναμφισβήτητα κοινωνική συγκρότηση που μπορεί να προχωρήσει έναν λαό με επιτυχία προς το μέλλον.
Αυτή καλά κάνει «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενη»(Σόρος, δανειστές, τραπεζίτες, παρασιτικό κεφάλαιο ). Όλοι αυτοί πρώτα πρέπει να καταστρέψουν το ‘Εθνος για να βοσκήσουν ανενόχλητοι πάνω στο πτώμα του.
Οι παρόντες βουλευτές της Θεσσαλονίκης που άκουσαν αυτά τα ανήκουστα, τι έκαναν; Που είναι ;
Που είναι ο Ορφανός, που είναι ο Ιωαννίδης. Που έιναι ο Βαγκνερ, που είναι ο Πουτσίνι; Που είναι ο Καλαφάτης, η Ράπτη. Που έχουν πάει όλοι εκείνοι; Που είναι ο τσιχλίμαγκας ο Αμανατίδης της β΄ που « όλη του την ζωή δουλεύει». Μήπως περιμένουν να παλέψουν για την τιμή του ‘Εθνους ο Βαρβιτσιώτης, ο Σπηλιωτόπουλος ( (έφυγε ένας πόντος) και ο Χατzιδάκης;

Αχ! Με τέτοια και με τέτοια να παρακαλάνε να περάσουν ειδικό δικαστήριο. Αφού από όλους ένας , βία δύο θα ξαναεκλεγούν. Η Ρεπούση μπορεί να είναι στην άλλη Βουλή. Αυτοί όχι.  




ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου