.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία μαθητών κατα του ΟΑΣΘ


Οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΙΕΚ Θερμης που έρχονται καθημερινά στην Θέρμη απο διάφορους απομακρυσμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης και άλλους νομούς της κεντρικής Μακεδονίας είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν 2εως6 φορές τα λεωφορείο του ΟΑΣΘ καθημερινα.έκαναν έγγραφο αίτημα στον οργανισμό για μειωμένο μαθητικό εισιτήριο,το ΙΕΚ Θερμης είναι δημόσιο οι δε φοιτουντες είναι στην πλειοψηφία τους άνεργοι και προσπαθούν με αγώνες και θυσίες των οικογενειών τους να αποκτήσουν μια κρατική επαγγελματική πιστοποίηση για να έχουν αύριο μια καλλυτερη στον ήλιο μοίρα.Επιπλέον πρέπει να τονισθεί ότι παρα τις οικονομικές δυσκολίες των περισσότερων όλοι είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν και δίδακτρα.Ο ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης ο οποίος απο την ίδρυση του την δεκαετία του 50 μέχρι σήμερα είναι επιδοτουμενος και κερδοφορος αρνηθηκε την εκδοση πασο..Η νομικιστικη δικαιολογία του οργανισμού είναι ότι πιθανόν το υπουργείο δεν θα έκανε δεκτό το αίτημα .Βέβαια η δικαιολογία αυτη προβαλεται χωρίς να έχει γίνει ερώτημα στο υπουργείο η στάση αυτη του ΟΑΣΘ αγγίζει τα όρια της αναλγησίας και καλούνται να επανεξετάσουν αμεσα το αίτημα να ρωτήσουν το υπουργείο απο όπου είμαστε βέβαιοι ότι θα πάρουν θετική απάντηση και να εκδώσουν άμεσα πάσο μαθητικού εισιτηρίου στους μαθητές του ΙΕΚ Θερμης.Τ ο ΙΕΚ αυτο είναι απομωνομενο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος πρόσβασης παρα μόνο με τα λεωφορεία του μονοπωλειακου ΟΑΣΘ λυπουμαστε αλλα τέτοιες σκληρές οικονομικές πολιτικές είναι μια απο τις αφορμές που έχουν στρέψει μεγάλο μέρος του πληθυσμού εναντίον του οργανισμού


Εκ μέρους των μαθητών μου
ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΜΠΑΝΙΩΡΑ ΚΟΥΛΑΝΔΡΟΥ
Καθηγήτρια ΙΕΚ ΘΕΡΜΉΣ
6988035353

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ






Το παιχνίδι είναι στημένο και το ματς ξεπουλημένο. Σε λίγο δεν θα ξέρουμε που να στηριχθούμε, που να πιστέψουμε, τι μας περιμένει στην άλλη «σκοτεινή γωνιά» του νέου μνημονίου.
Τα κόμματα είναι αναγκαίο κακό στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Και εκφράζουν κομμάτι και τάσεις των πολιτών.
Είναι ανορθόδοξο και παράλογο να ιδρύονται νέοι κομματικοί μηχανισμοί και ύστερα να ψάχνουν για οπαδούς. Είναι εκτροπή και ντροπή κάθε φορά που η χώρα, οι πολίτες , το έθνος απειλούνται από τους επιβήτορες του να ανακινείται πρόβλημα στους λίγους γενναίους που προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο το ηθικό του τρομαγμένου κοσμάκη.
Βυζαντινισμοί και πολιτικές ίντριγκες , ζηλοφθονίες και πάθη παλαιοκομματικά από αυτά που είπαμε να αφήσουμε πίσω μας.
Την στιγμή που οι προδότες πουλάνε τα πάντα και την στιγμή που ο κλοιός γύρω από τους πρωταίτιους σφίγγει, μια ομάδα «προθύμων» δημιουργεί πρόβλημα αντιπερισπασμού.
Όμως όλοι οι βαθυστόχαστοι αναλυτές θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους το εξής βέβαιο, τόσο βέβαιο που έχει την μορφή «αξιώματος». Οι γενναίοι και ωραίοι που έφυγαν από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ. Κι αν οι οικίες τους καούν με προδοσία, άλλη φωλιά θα βρουν, όμως εκεί που είναι γεμάτο βρωμιές δεν ξαναγυρίζουν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Η Ρεπούση μπορεί να είναι στην άλλη Βουλή. Αυτοί όχι.




«Πετά πουλί, παίνει σπυρί
και η μάνα το ζηλεύει»
                                    ΣΟΛΩΜΟΣ
                                    ¨Ελεύθεροι Πολιορκημένοι¨


Σαμαράς, Καραμανλής, Παπανδρέου, Βενιζέλος, ΡΕΠΟΥΣΗ, Στουρνάρας, Δριβελέγκας, Ψαριανός, Κουκουλόπουλος, Καλαφάτης, Γεωργιάδης!
Η ενδεκάδα της ξεφτίλας και του "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ". Με αναπληρωματικό σέντερ φορ τον Τζάκρη!. Σκέφτονται τα παιδιά μας και τους ….αγέννητους(!) Και σκοτώνουν τους ζωντανούς. Τους βρίζουν κατονομάζοντας τους σαν κλέφτες και γερμανοτσολιάδες και αυτοί χαριεντίζονται. Τους ενώνει το κοινό συμφέρον. Η διατήρηση της καρέκλας. Απ’ έξω πάνοπλες διμοιρίες και από μέσα ρητορικές ηλιθιότητες. Πλήρης απώλεια επαφής με την πραγματικότητα. Όχι όμως μόνο ηλιθιότητες. Η κυρία Ρεπούση με θράσος και προκλητικότητα κάνει ένα βήμα παραπάνω. Βρίζει την Ιερή μας πόλη. Μηδενίζει τον ποιητή των «Ελεύθερων Πολιορκημένων». Σε ρόλο διατεταγμένο και σίγουρα καλοπληρωμένο η αγράμματη απόφοιτος ιδιωτικού κολλεγίου που καταχράστηκε την πανεπιστημιακή ιδιότητα. Στον Ναό της Δημοκρατίας ( Κουκουλόπουλος) βρίζει το Έθνος ξεδιάντροπα. Την μόνη αναμφισβήτητα κοινωνική συγκρότηση που μπορεί να προχωρήσει έναν λαό με επιτυχία προς το μέλλον.
Αυτή καλά κάνει «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενη»(Σόρος, δανειστές, τραπεζίτες, παρασιτικό κεφάλαιο ). Όλοι αυτοί πρώτα πρέπει να καταστρέψουν το ‘Εθνος για να βοσκήσουν ανενόχλητοι πάνω στο πτώμα του.
Οι παρόντες βουλευτές της Θεσσαλονίκης που άκουσαν αυτά τα ανήκουστα, τι έκαναν; Που είναι ;
Που είναι ο Ορφανός, που είναι ο Ιωαννίδης. Που έιναι ο Βαγκνερ, που είναι ο Πουτσίνι; Που είναι ο Καλαφάτης, η Ράπτη. Που έχουν πάει όλοι εκείνοι; Που είναι ο τσιχλίμαγκας ο Αμανατίδης της β΄ που « όλη του την ζωή δουλεύει». Μήπως περιμένουν να παλέψουν για την τιμή του ‘Εθνους ο Βαρβιτσιώτης, ο Σπηλιωτόπουλος ( (έφυγε ένας πόντος) και ο Χατzιδάκης;

Αχ! Με τέτοια και με τέτοια να παρακαλάνε να περάσουν ειδικό δικαστήριο. Αφού από όλους ένας , βία δύο θα ξαναεκλεγούν. Η Ρεπούση μπορεί να είναι στην άλλη Βουλή. Αυτοί όχι.  




ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς






Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ (ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!)

ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ (ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!)
  Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (;) πήρε την σκυτάλη της εκλογικής τρομοκρατίας. Διέρρευσε ένα συγκλονιστικό πόνημα με θέμα «ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ». Και όλοι οι ντόπιοι στυλοβάτες του Ευρώ (των τοκογλύφων) τρομαγμένοι δήθεν προσπάθησαν να μας τρομάξουν. Η κυρία Τρέμη άνοιξε διάπλατα τις μετρίου κάλλους κόρες των μπιρμπιλάτων οφθαλμών της. Η σοβαροφανής πλην κενή παντός ουσιαστικού περιεχομένου εκφωνήτρια του Αντέννα πήρε ύφος Κινέζου πολεμιστή. Και το πάντα καλά ενημερωμένο έντυπο της Εθνικής μας διαπλοκής πρωτοσέλιδα μας σέρβιρε μια κατακόκκινη δραχμή. Στις μέσα σελίδες όλων των εφημερίδων μηδε της καθημερινής μας  παραπληροφόρησης γράφηκε κάπου στα «ψιλά» ότι ο Guardian αποκλείει επάνοδο στην δραχμή. Ότι ο Fitch (πολύ πιο έγκυρος από την Εθνική μας Τράπεζα) λέει «το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ είναι ΑΠΙΘΑΝΟ». Αλλά παρά την μηδενική αυτή πιθανότητα ας υποθέσουμε ότι επιστρέφουμε ένα πρωί στην δραχμή. Ας τους κάνουμε τη χάρη. Εμείς θα πάθουμε ότι λέει η πασοκοσαμαρική Εθνική Τράπεζα. Τι θα πάθουν αυτοί; Κατ’ αρχήν χρεοκοπούν άμεσα Ισπανία και Πορτογαλία. Των οποίων το τραπεζικό τους σύστημα θα κονιορτοποιηθεί. Μία ματιά στα Ελληνικά ομόλογα που διαθέτουν οι Πορτογαλοϊσπανικές τράπεζες πείθει και τον πιο αφελή. Η Γαλλική οικονομία υποβαθμίζεται άμεσα. Ο Ολάντ θα έχει δύο επώδυνες επιλογές: Η να χρηματοδοτήσει τις Τράπεζες της Γαλλίας ή να κάνει λιτότητα χειρότερη από την Ελληνική. Η Αγγλία αν και χωρίς ευρώ θα υποστεί ζημιά τουλάχιστον 50 δις έτσι όπως είναι δομημένη η οικονομική τους σχέση στο Παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα. Η Ιταλία θα έχει την ίδια τύχη της Ισπανίας. Εντός ενός μηνός πιθανόν να χρεοκοπήσει ή να κηρύξει τρομερή λιτότητα χειρότερη από την Ελληνική. Και πάμε στη Γερμανία και τους δορυφόρους της. Ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ένα τέτοιο γεγονός θα στοίχιζε μόνο 70 δις στην οικονομία της. Δεδομένης της απόλυτης κακοπιστίας αυτών των διεθνών «ταραξιών» ας υπολογίσουμε επιεικώς 200-300 δις. Ο Νταλάρα ανεβάζει το σύνολο της ζημιάς στο 1,5 τρις.   Η Αυστρία θα υποβαθμιστεί και είναι βέβαιο ότι θα αρχίσει και αυτή να δανείζεται με 5-7% που όπως και να το κάνουμε πονάει. Το Βέλγιο θα αγγίξει επιτόκια ομοίως 7%. Σλοβακία και σία θα εξαερωθούν. Ο Ομπάμα το είπε καθαρά «θα την πληρώσει η παγκόσμια οικονομία».   Αυτά τα επιεική θα μπορούσαν οι «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» αν είχαν μία ιδέα εθνικής συνείδησης να τα γνωστοποιήσουν ευσχήμως στους «εργατικούς» λαούς του Βορρά. Για να σταματήσει επιτέλους η τοκογλυφία, η εκμετάλλευση «φίλου από φίλο» και «συμμάχου από συμμάχους». ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ Υποψηφιος Βουλευτης Ά Θεσσαλονικης Ανεξάρτητοι Έλληνες      

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΨΩΜΙΑΔΗ! ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!









Ο «στρατηγός» Παναγιώτης Ψωμιάδης σε ρόλο Αϊνζενχάουερ (!) επιλέχθηκε να διεμβολίσει τους αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους της Βόρειας Ελλάδας που ψήφισαν «Ανεξάρτητους ‘Έλληνες»
«Αγγελιοφόρος»

Στο «Τσίρκο Μεντράνο» της πανστρατιάς του Σαμαρά δόθηκε επίσημα ρόλος στον άνεργο πολιτικά Παναγιώτη Ψωμιάδη. Υποτίθεται ότι είναι διεισδυτικός στις λαϊκές αντιμνημονιακές μάζες. Επίσης κάποιοι πολιτικοί νάνοι στην αξιοθρήνητη σημερινή ΝΔ θεωρούν ότι το παιδί του λαού μπορεί να επαναφέρει στο μαντρί τους ψηφοφόρους του Καμμένου. Για σφάξιμο φυσικά. Και τον έχρισαν στρατηγό! Αϊζενχάουερ! Τόσο τραγικοί και επικίνδυνοι είναι. Ο αγώνας δεν γίνεται με πανηγύρια, καβαλάρίες , γιαούρτια, καραγκιοζιλίκια. Με Ζορό και χαρταετούς!
Ο αγώνας είναι βαθειά πολιτικός. Τα επιχειρήματα πρέπει να είναι στέρεες εθνικές θέσεις και πολιτικές πράξεις ουσίας. Μόνον έτσι πείθονται οι ψηφοφόροι. Και μόνον έτσι πρέπει να γίνεται ο αγώνας για το μέλλον της Ελλάδας. Από την πλευρά του ο συνεργαζόμενος είναι για γέλια και για κλάματα.
Από «Νίκος Ξανθόπουλος» έγινε αυτοβούλως «Στέφανος Στρατηγός». Για να μην πούμε «Δήμος Σταρένιος».
Για να βρει εναγωνίως πολιτικό ρόλο, σ’ ένα πλαίσιο το οποίο τον εξάντλησε και τον απέβαλλε, δέχεται να συστρατευθεί στις γραμμές των μνημονιακών. Για να υπερασπίσει με το σθένος του και τον γιγάντιο πολιτικό του λόγο, τα κεφάλαια των τοκογλύφων. Αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία. Συμμαχητής σε ότι πιο νεοφιλελεύθερο, αναχρονιστικό, ανεύθυνο και ύπουλο επιβουλεύεται το μέλλον των νέων Ελλήνων.
Και τι έχει απέναντί του;
Έναν λαό απελπισμένο. Ένα εκατομμύριο ανέργους. Χιλιάδες νεόπτωχους. Και την παραγωγική αστική τάξη που καταστρέφεται.
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΨΩΜΙΑΔΗ!
Πρέπει να καταλάβεις καλά ότι ο πολιτικός σου ρόλος έκανε τον κύκλο του.
Τελείωσε. Έφτασες πολύ πιο ψηλά από τα όριά σου. Πέφτεις σε λάθη. Που θα σου στοιχίσουν δια βίου το στίγμα. Ότι και να βγάλει η κάλπη στις 17 εσύ θα φέρεις για πάντα στο μέτωπο αντί για το «σημάδι του Ζορό» το σημάδι του ξεπουλημένου που ακλουθεί τους «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» πολιτικούς σου προϊσταμένους.


Μπανιώρας Χρήστος
Υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
Ανεξάρτητοι Έλληνες




Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ : Ο ΙΑΝΟΣ









Ο γράφων διετέλεσε  πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών ΤΕΙ Καστοριάς επί διετία, εκλεγείς με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ακόμα μια φορά πέτυχε 42% στα Ελληνικά Πανεπιστήμια με πρωτιά σχεδόν σ’ όλες τις Σχολές.
Αυτό είναι το ευτυχές και το παρήγορο.
Είναι η απόδειξη ότι υπάρχει «υλικό άριστο».
Δυστυχώς η συμπεριφορά της «μάνας» στα «παιδιά» της ήταν, είναι και διαφαίνεται να είναι αξιοθρήνητη.
Στο πιο ζωντανό, πρωτοπόρο και υγιές κομμάτι της Ελληνικής νεότητας δόθηκε ρόλος χειροκροτητή.
Του απαγορεύθηκε να βγει από τα Πανεπιστήμια στην κοινωνία. Του ζητήθηκε να συνταυτισθεί με τους ιδεολογικούς εχθρούς του. ‘Η ακόμα χειρότερο με νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες επιζήμιες και βλαβερές για την Ελλάδα.
Ο Δαπίτης και ο Οννεδίτης είναι αναγκασμένος να τρέχει και να βαράει το τύμπανο. Για να συναντηθούν στα μεσαία έδρανα της Βουλής των Ελλήνων ο Ψυχάρης, ο Άρης, ο Άδωνις, απίθανα κοριτσάκια πλουσίων γονέων, ο Γιακουμάτος, ο γιος του Βαρβιτσιώτη, η κόρη του Κεφαλογιάννη, τα δύο παιδιά του Μητσοτάκη, παραλίγο ο γιος του δολοφονημένου Λαμπράκη και ένας  πρώην Μαοικός και νυν σύμβουλος του αρχηγού. Νεποτισμός, ανικανότητα και πιθανός μετά τα δύο επαίσχυντα μνημόνια δοσιλογισμός.
ΟΧΙ. Δεν είναι αυτός ο ρόλος του Δαπίτη.
 Ο ρόλος του πρέπει να είναι καθοριστικός μέσα στην φιλελεύθερη λαϊκή παράταξη. Το δικαιούται λόγω μαζικότητας και συνεχών εκλογικών θριάμβων.
Επίσης ο ρόλος του πρέπει να είναι μαχητικός και παρεμβατικός μέσα στην κοινωνία. Για χάρη των ανίκητων  εθνικών  και κοινωνικών ιδεών που πρεσβεύει. Αλλά και λόγω της απόλυτης ανάγκης  σήμερα για μια κοινωνική δικαιοσύνη σε έναν λαό που χάνει την ομοιογένειά του, που κόβει σαν το χαλασμένο γάλα. Και που είχε απελπισμένα ανάγκη από στήριξη.
Η Κομματική ηγεσία αυτού που λεγόταν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και που ότι και να κάνει δεν φαίνεται να έχει αύριο, χρησιμοποιεί αυτά τα παιδιά μόνο σαν χειροκροτητές. Σαν «πέλετ» στον καυστήρα που θερμαίνει τον νοσηρό της νεοφιλελευθερισμό.
Η ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  στάθηκε ενωμένη χάριν των επερχόμενων φοιτητικών εκλογών που έγιναν προχθές. Και διότι όλοι αυτοί οι νέοι αισθάνονταν σαν ολική καταστροφή την διάσπαση του ωραίου οικοδομήματος των 38 ετών. Η βάση της Νέας Δημοκρατίας χωρίσθηκε, η ΟΝΝΕΔ όχι.
Όμως τώρα μπαίνουν τα μεγάλα διλήμματα. Το ερώτημα : ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ; Η ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ;
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ; ΜΕ ΤΟΥΣ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ;
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΑΣ  ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΕΣ;
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  Μ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ;
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ Η ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ «ΑΓΟΡΩΝ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΛΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΝΔ: ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!




Υποτίθεται ότι είχε νικήσει η Ευρώπη των Εθνών την Ευρώπη των χρηματιστών. Υποτίθεται πως είχε έρθει το τέλος της οικογενειοκρατίας και άνοιγε ο δρόμος για την αξιοκρατία. Υποτίθεται ότι η Λαϊκή Δεξιά, αυτή που εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία της μεσαίας πατριωτικής αστικής τάξης θριάμβευσε σε βάρος αυτού του νοσηρού εσμού που κινείται Κολωνάκι – Μύκονος – Αράχωβα. Και που κρατάει σε μαρασμό και ομηρία το πιο ιστορικό κόμμα της Μεταπολίτευσης.
Όλα αυτά «υποτίθεται». Ατυχήσαμε – ατυχήσατε – ατύχησαν όλοι οι Έλληνες.
Ο τότε θριαμβευτής άβουλος, μοιραίος, ανίκανος παραδίδει τα κλειδιά, τα όνειρα και τις ελπίδες του τώρα και του αύριο της Ελλάδας μας σε αυτούς που εκφράζουν μόνο τον εαυτό τους και τις 500 παρασιτικές οικογένειες. Αυτούς που του έβριζαν τον λοιδορούσαν, τον χλεύαζαν.
Πρώτη στην πίστα της αναξιοπρέπειας η κυρία. Και έπεται αυτός που τον αποκαλούσε «Τρελαντώνη». Και από πίσω ότι πιο σκοτεινό διαθέτει ο νεοβαρβαροφιλελευθερισμός που είναι ο Μάνος. Όλος νιάτα και ζωντάνια!
Γιατί όλα αυτά; Μα για να ορθώσουμε το μέτωπο της Ευρωπαϊκής Δεξιάς. Απέναντι στην διόγκωση της Αριστεράς. Μία παρά φύση διόγκωση, για την οποία ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ είναι ο καλών σε πανστρατιά. Ο οποίος είχε ραντεβού με την ιστορία και δεν πήγε! Και όχι μόνο αυτό. Σήμερα φιλάει στο στόμα το ΠΑΣΟΚ. Το οποίο υποτίθεται μας κατέστρεψε σαν χώρα.
Όμως Ευρωπαϊκή Δεξιά υπάρχει. Ο μοναδικός γνήσιο εκφραστής της είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αυτό το κίνημα που μάχεται, έχει ξεκάθαρες εθνικές θέσεις, μπαίνει με τις εκατοντάδες χιλιάδες που το ψήφισαν κόντρα στην τοκογλυφία, την αναλγησία, τον σκοτεινό κόσμο των μνημονίων , τον αδηφάγο παρασιτισμό που λυμαίνεται την οικονομία και την ψυχή του τόπου. Και αυτό το κίνημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.
Είναι καιρός λοιπόν οι δύο μοναδικές εφημερίδες που αντιμάχονται                                  τα συμφέροντα, την δουλικότητα, την κατάκτηση της Πατρίδας μας το «ΠΑΡΩΝ» και η «δημοκρατία» να πάρουν πλέον θέση.
Έχουμε πόλεμο, έχουμε γενική επιστράτευση. Ενώ χάναμε στις 6 Μαΐου πρόβαλλε η πρώτη νίκη. Στο τέλος η αλήθεια, η ιδέα και η Ελλάδα θα θριαμβεύσουν. ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ .




Χρήστος Μπανιώρας
Υποψήφιος Βουλευτής
Α’ Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες            
Δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς 

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΟΛΜΑ....



                                                                                                                                                            
Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Oμάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αυστριακός HANESSVOBODA δήλωσε : <<Τα μέλη της Τρόικας κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν για την λιτότητα στην Ελλάδα. Η πολιτική που εφαρμόσθηκε σε αυτή την όμορφη, χαρούμενη χώρα με τους φιλικούς κατοίκους ήταν καταστροφική>>.
Ο <INDEPEDENT>του Λονδίνου έγραψε : << Οφείλουμε όλοι να ζητήσουμε συγνώμη από τους Έλληνες για την πιο ηλίθια οικονομική πολιτική που τους επιβάλλαμε>>.
Ο ΦΡΑΝΚ ΜΠΣΙΡΣΚΕ πρόεδρος του εργατικού συνδικάτου VER.Di  της Γερμανίας είπε:
<< Απαράδεκτες και καταστροφικές οι μειώσεις μισθών στην Ελλάδα . Αυξάνουν την φτώχεια και διχάζουν την κοινωνία . Δεν λύνουν το πρόβλημα στην οικονομία .>>
Στην συνεδρίαση του ΔΝΤ τον Μάρτιο κάποιος  εκπρόσωπος  χώρας σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μιχαήλ Ιγνατίου :
Τόνισε ότι<< αυτό καθαυτό το μνημόνιο και το πρόγραμμα που το συνοδεύει  ακολουθεί <<αυθάδη παρέμβαση>> στις Ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις.>>
Η Γαλλική <<LIBERATION>> έγραψε :<<Πρωτίστως το ζητούμενο είναι μετατραπεί η Ελλάδα σε εργαστήριο μιας κοινωνικής μεταλλαγής που στην συνέχεια θα γενικευθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη. Προκειμένου αυτή η αντεπίθεση του νεοφιλελευθερισμού να πετύχει τον στόχο της , χρειάζεται να εγκαθιδρύσει ένα καθεστώς που καταργεί τα πλέον στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα>>.  
Από κοντά, ο ερυθρός ΝΤΑΝΥ (ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΗ), ο Άγγλος ευρωσκεπτικιστής βουλευτής , μια εικοσάδα διασημότητες της τέχνης και πλήθος από Νομπελίστες και Παγκοσμίου κύρους καθηγητές οικονομικών.
Τα δικά μας απολειφάδια της πολιτικής , οι ντροπιασμένοι εκφραστές του <<ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ>> , οι φοβισμένοι <<νοικοκυραίοι>> αντί να γεμίζουν τον λαό με ψέματα , φοβίες και ….. αλογόμυγες , θα μπορούσαν να αντιγράψουν ή να επαναλάβουν αυτά που λένε οι γνήσιοι φιλέλληνες έξω.
Τώρα από όλο το αστικό πολιτικό φάσμα  ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ τολμά , αυτό που θα μπορούσαν όλοι να κάνουν σε μια αληθινή , γνήσια και πανεθνική συσπείρωση.
ΜΑΖΙ ΤΟΥ… 
ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ;


Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΙΨΑΡΧΙΔΗΣ


Η Βουλή των Ελλήνων με πρωτοβουλία του θεσσαλού ΣΑΧΙΝΙΔΗ και με διεκπεραιωτή το κολεγιόπαιδο ΒΟΡΙΔΗ απάλλαξε την εταιρεία – επιβήτορα γερμανική SIEMENS πάσης αστικής ευθύνης! Ενώ η νομική επιτροπή μιλούσε για ζημία 2 δις. οι εθνικοί μας διαφθορείς ξέφυγαν με ψίχουλα. Μέρος των οποίων, σύμφωνα με το ψηφισθέν νομοσχέδιο, θα πάνε για την …… καταπολέμηση της διαφθοράς!
Το σκάνδαλο αυτής της διεφθαρμένης εταιρείας στην Ελλάδα έγινε εν κρυπτώ. Το σκάνδαλο της απαλλαγής της μέσω του ψηφισθέντος νομοσχεδίου έγινε με «περίσσεια οξυγόνου». Ολοφάνερα, μέρα μεσημέρι, την επαύριο της λυπηρής αυτοχειρίας του συνταξιούχου.  
Και καλά ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ είναι ο εκλεκτός των Γερμανών και ο ΒΟΡΙΔΗΣ είναι επίσης επιλογή «άνωθεν».
Ο κακόμοιρος ο λειψαρχίδης βουλευτής, ο ψηφίσας την απαλλαγή της SIEMENS με τι μούτρα θα ζητήσει ξανά την εκλογή του. Σε όλα τα μνημόνια του κόσμου να έλεγε ΟΧΙ μ’ αυτό το ΝΑΙ και μόνο εξασφάλισε την πάνδημη καταδίκη. Ο λειψαρχίδης.      



ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Υπ’ όψιν κ. ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ







ΠΡΟΣ Ν.Δ.

Υπ’ όψιν κ. ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

Αξιότιμε κ. Φαήλο,

Παρακαλώ ζητώ την δημοσιογραφική σας άδεια να δημοσιεύσω στο διαδίκτυο αυτούσια τα άρθρα σας μέχρι την ψήφιση του β’ μνημονίου από την συγκυβέρνηση τα οποία με θαυμασμό διαβάζουμε όλοι στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και στο internet.
Σας ενημερώνω ότι μέχρι το «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ήμουν στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και συνδικαλιστής στην ΔΑΠ. Από εκείνη την ημέρα παραιτήθηκα και εντάχθηκα στον «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Επειδή οι μέχρι τότε απόψεις σας, με εκφράζουν ακόμα, ζητώ λοιπόν την άδεια αναδημοσίευσης.
Εσείς βέβαια κάνοντας «άλμα τριπλούν» μαζί με τον μεγάλο αρχηγό προς την Ψαρού, το Da Capo και την γραφική Αράχοβα αναρωτιέμαι με τι ψυχή απαρνιέστε τις ιδέες σας για μία θέση στο κοινοβούλιο.

Καλή συγκυβέρνηση


ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

         

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΕΣΕΙΣ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ



ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Είμαι μέλος του κόμματος και των οργανώσεων του από μαθητής.
Υπήρξα υπεύθυνος ΤΕΙ Καστοριάς της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ επί διετία. Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Καλαμαριάς με τον  σύνδεσμο που υποστήριξε η Νέα Δημοκρατία « ΄Ολοι για την Καλαμαριά».
Υπήρξα ένθερμος και ενεργός υποστηρικτής της ενδοκομματικής υποψηφιότητας του σημερινού Προέδρου.
Σήμερα, είμαι στην δυσάρεστη θέση να ζητήσω από εσάς την παραίτησή μου ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν φεύγω εγώ, αλλά το κόμμα αυτό εκτροχιάσθηκε από τις αρχές του, την συνέπεια και τον ρόλο του ως εκφραστή της μεσαίας λαϊκής αστικής τάξης και ως θεματοφύλακας των εθνικών αξιών και δικαίων.
Το κόμμα που δεν διαφέρει πλέον σε τίποτα από το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που γρήγορα ξέχασε την «ΕΥΡΩΠΗ των ΕΘΝΩΝ» ( Σαμαράς, ομιλία του στο συνέδριο) και έγινε ένα με την «ΕΥΡΩΠΗ των ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ», το κόμμα που δέχεται να ταπεινώνονται οι Έλληνες , να υποθηκεύεται το μέλλον, το κόμμα του «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» δεν εκφράζει ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου ούτε τους φίλους μου ούτε την ελπίδα μας.
Ο νυν αρχηγός είχε ραντεβού με την ιστορία και δεν εμφανίσθηκε. Σε μια νύχτα στοιχήθηκε με  αυτούς που δικαίως στην συνείδηση των Ελλήνων είναι οι πουλημένοι δωσίλογοι μιας ολόκληρης γενιάς.
Με  ψευτοδιλήμματα ( άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ) γελοίους εκφοβισμούς ( τρόικα  ή χάος )και ευτελιστικές ταπεινώσεις συνειδήσεων, δεν πείθει πλέον ότι μπορεί να ηγηθεί σ’ αυτήν την μάχη των Ελλήνων.
Σύντομα ή αργότερα πάντως νομοτελειακά, το κόμμα αυτό θα επιστρέψει και πάλι στις ορθές ιδέες και στα χέρια των  σωστών ανθρώπων , εκεί όπου από την φύση του ανήκει.

Με τιμή,

Χρήστος Μπανιώρας
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Παπαδημος και Γκρουεφσκι

Στα περιθώρια της επίθεσης που δέχεται η Ελλαδα στο χώρο της οικονομίας, απο τις τοκογλυφικες δυνάμεις ο Παπαδημος δέχθηκε να συναντηθεί με τον Γκρουεφσκι.Μια ημέρα μετα τη συνάντηση του στο Βερολίνο με την Μέρκελ!
Ποιος νομιμοποιήσε τον δοτο να συνομιλήσει με τον ορκισμενο εχθρό του Ελληνισμού; Είναι αυτές οι δραστηριότητες συμβατές με τη συμφωνία ενθρονισης του απο τους 3 λεγόμενους ¨αρχηγους¨;

Είδε την σκοπιανή κακόγουστη προπαγάνδα, μέσω του καναλιού ΜTV που εκπέμπει τζαμι
στην Β.Ελλαδα; Είδε την Βεργίνα που οικειοποιούνται; Τον Βαλιανατο να ρητορευει τους ήρωες της ´´σολουν´´ του 1903 (βουλγαροι αναρχικοί)που εκθειάζονται; Και τι λένε για όλα αυτά τα τρία ¨στρουμφακια ¨ που πρόσφατα γίνανε δυο ;
Την οικονομία και το ταμείο το παρέδωσαν όχι όμως και την πατρίδα ! Που είναι ο Φαηλος που εναι ο Βοριδης που είναι ο Αντώνης και ταλλα παιδιά ; Εμείς εδώ πάνω μόνοι κι ερημοι με τις λίγες μας δυνάμεις στον Δήμο Θεσσαλονίκης και στον Δήμο Καλαμαριάς θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό . Θα καταγγείλουμε και θα παλέψουμε .Αυτοί οι κατ´επιφαση ¨´προστάτες του έθνους ¨´ ας διαγκωνίζονται ποιος θα γίνει περισσότερο αρεστός στον Σοιμπλε.

Χρηστος ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ
Δημοτικός σύμβουλος 
Καλαμαριάς

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Προτείνω τον υπερήφανο για τις διαγραφές των πιο αξιών στελεχών μας προσωρινό αρχηγο της ΝΔ



Προτείνω τον υπερήφανο για τις διαγραφές των πιο αξιών στελεχών μας προσωρινό αρχηγο της ΝΔ να παρακολουθήσει με προσοχή χωρίς πολλα ´εγώ´ και ´παλευώ´ την συνεδρίαση και τις ομιλίες στην ευρωβουλή για την χώρα μας.Την επόμενη φορά που θα πιάσει μικρόφωνο αντι για το βλακωδες άδεια ράφια αρκεί να διαβάσει στον ελληνικό λαό αυτά που είπαν  ο Σβομποντα ο Μπεντιτ ακόμα και ο αρχηγός των Λαϊκών.Δεν χρειάζονται φανφάρες, βηματάκια στους γκρεμούς και σολικισμοι .Να μιλήσει με τα λόγια αυτών των ξένων ελληνικά και όχι τοκογλυφικα .Όσον αφορά την θλιβερή εικόνα του καμπουριασμενου πρώην πρωθυπουργού να ψελιζει ναι σε όλα, οι πρώην πρωθυπουργοί ή παραδίδουν την έδρα ή κάθονται στην πρώτη θέση και υπερασπίζονται την πολιτική τους η αξιοθρηνητη αυτή εικόνα αφιερώνεται στον εν ζωή βιογραφο-ωραίογραφο του κ.Κοττακη.Τέλος ο ναζιστικου παρελθόντος Μάκης που στην σύντομη πορεία του ως υπουργός αθώωσε την siemens (πράξη για την οποία θα δώσει κάποια στιγμή λόγο)προτείνεται να κάθεται πλέον στα έδρανα δίπλα στον Άρη τον Κυριακο και τον Βαρβιτσιώτη.