.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΝΔ: ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!




Υποτίθεται ότι είχε νικήσει η Ευρώπη των Εθνών την Ευρώπη των χρηματιστών. Υποτίθεται πως είχε έρθει το τέλος της οικογενειοκρατίας και άνοιγε ο δρόμος για την αξιοκρατία. Υποτίθεται ότι η Λαϊκή Δεξιά, αυτή που εκφράζει την συντριπτική πλειοψηφία της μεσαίας πατριωτικής αστικής τάξης θριάμβευσε σε βάρος αυτού του νοσηρού εσμού που κινείται Κολωνάκι – Μύκονος – Αράχωβα. Και που κρατάει σε μαρασμό και ομηρία το πιο ιστορικό κόμμα της Μεταπολίτευσης.
Όλα αυτά «υποτίθεται». Ατυχήσαμε – ατυχήσατε – ατύχησαν όλοι οι Έλληνες.
Ο τότε θριαμβευτής άβουλος, μοιραίος, ανίκανος παραδίδει τα κλειδιά, τα όνειρα και τις ελπίδες του τώρα και του αύριο της Ελλάδας μας σε αυτούς που εκφράζουν μόνο τον εαυτό τους και τις 500 παρασιτικές οικογένειες. Αυτούς που του έβριζαν τον λοιδορούσαν, τον χλεύαζαν.
Πρώτη στην πίστα της αναξιοπρέπειας η κυρία. Και έπεται αυτός που τον αποκαλούσε «Τρελαντώνη». Και από πίσω ότι πιο σκοτεινό διαθέτει ο νεοβαρβαροφιλελευθερισμός που είναι ο Μάνος. Όλος νιάτα και ζωντάνια!
Γιατί όλα αυτά; Μα για να ορθώσουμε το μέτωπο της Ευρωπαϊκής Δεξιάς. Απέναντι στην διόγκωση της Αριστεράς. Μία παρά φύση διόγκωση, για την οποία ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ είναι ο καλών σε πανστρατιά. Ο οποίος είχε ραντεβού με την ιστορία και δεν πήγε! Και όχι μόνο αυτό. Σήμερα φιλάει στο στόμα το ΠΑΣΟΚ. Το οποίο υποτίθεται μας κατέστρεψε σαν χώρα.
Όμως Ευρωπαϊκή Δεξιά υπάρχει. Ο μοναδικός γνήσιο εκφραστής της είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αυτό το κίνημα που μάχεται, έχει ξεκάθαρες εθνικές θέσεις, μπαίνει με τις εκατοντάδες χιλιάδες που το ψήφισαν κόντρα στην τοκογλυφία, την αναλγησία, τον σκοτεινό κόσμο των μνημονίων , τον αδηφάγο παρασιτισμό που λυμαίνεται την οικονομία και την ψυχή του τόπου. Και αυτό το κίνημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.
Είναι καιρός λοιπόν οι δύο μοναδικές εφημερίδες που αντιμάχονται                                  τα συμφέροντα, την δουλικότητα, την κατάκτηση της Πατρίδας μας το «ΠΑΡΩΝ» και η «δημοκρατία» να πάρουν πλέον θέση.
Έχουμε πόλεμο, έχουμε γενική επιστράτευση. Ενώ χάναμε στις 6 Μαΐου πρόβαλλε η πρώτη νίκη. Στο τέλος η αλήθεια, η ιδέα και η Ελλάδα θα θριαμβεύσουν. ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ .




Χρήστος Μπανιώρας
Υποψήφιος Βουλευτής
Α’ Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες            
Δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου