.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΨΩΜΙΑΔΗ! ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!









Ο «στρατηγός» Παναγιώτης Ψωμιάδης σε ρόλο Αϊνζενχάουερ (!) επιλέχθηκε να διεμβολίσει τους αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους της Βόρειας Ελλάδας που ψήφισαν «Ανεξάρτητους ‘Έλληνες»
«Αγγελιοφόρος»

Στο «Τσίρκο Μεντράνο» της πανστρατιάς του Σαμαρά δόθηκε επίσημα ρόλος στον άνεργο πολιτικά Παναγιώτη Ψωμιάδη. Υποτίθεται ότι είναι διεισδυτικός στις λαϊκές αντιμνημονιακές μάζες. Επίσης κάποιοι πολιτικοί νάνοι στην αξιοθρήνητη σημερινή ΝΔ θεωρούν ότι το παιδί του λαού μπορεί να επαναφέρει στο μαντρί τους ψηφοφόρους του Καμμένου. Για σφάξιμο φυσικά. Και τον έχρισαν στρατηγό! Αϊζενχάουερ! Τόσο τραγικοί και επικίνδυνοι είναι. Ο αγώνας δεν γίνεται με πανηγύρια, καβαλάρίες , γιαούρτια, καραγκιοζιλίκια. Με Ζορό και χαρταετούς!
Ο αγώνας είναι βαθειά πολιτικός. Τα επιχειρήματα πρέπει να είναι στέρεες εθνικές θέσεις και πολιτικές πράξεις ουσίας. Μόνον έτσι πείθονται οι ψηφοφόροι. Και μόνον έτσι πρέπει να γίνεται ο αγώνας για το μέλλον της Ελλάδας. Από την πλευρά του ο συνεργαζόμενος είναι για γέλια και για κλάματα.
Από «Νίκος Ξανθόπουλος» έγινε αυτοβούλως «Στέφανος Στρατηγός». Για να μην πούμε «Δήμος Σταρένιος».
Για να βρει εναγωνίως πολιτικό ρόλο, σ’ ένα πλαίσιο το οποίο τον εξάντλησε και τον απέβαλλε, δέχεται να συστρατευθεί στις γραμμές των μνημονιακών. Για να υπερασπίσει με το σθένος του και τον γιγάντιο πολιτικό του λόγο, τα κεφάλαια των τοκογλύφων. Αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία. Συμμαχητής σε ότι πιο νεοφιλελεύθερο, αναχρονιστικό, ανεύθυνο και ύπουλο επιβουλεύεται το μέλλον των νέων Ελλήνων.
Και τι έχει απέναντί του;
Έναν λαό απελπισμένο. Ένα εκατομμύριο ανέργους. Χιλιάδες νεόπτωχους. Και την παραγωγική αστική τάξη που καταστρέφεται.
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΨΩΜΙΑΔΗ!
Πρέπει να καταλάβεις καλά ότι ο πολιτικός σου ρόλος έκανε τον κύκλο του.
Τελείωσε. Έφτασες πολύ πιο ψηλά από τα όριά σου. Πέφτεις σε λάθη. Που θα σου στοιχίσουν δια βίου το στίγμα. Ότι και να βγάλει η κάλπη στις 17 εσύ θα φέρεις για πάντα στο μέτωπο αντί για το «σημάδι του Ζορό» το σημάδι του ξεπουλημένου που ακλουθεί τους «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» πολιτικούς σου προϊσταμένους.


Μπανιώρας Χρήστος
Υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
Ανεξάρτητοι Έλληνες




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου